Vložky MEDICOVI používám nejen já osobně, ale po vlastním testování jsem je doporučil i kolegům a pacientům. Nejvýraznější efekt jsme zaznamenali u lidí s akutní plantární fasciitidou a bolestí paty — už po pár dnech hlásili citelnou úlevu.
Ukládám výběr...
Vyberte způsob doručení
Před pokračováním k platbě prosím zvolte, jak Vám doručíme vložky.
Po operaci kolene mi ortoped doporučil silnější vložku. T45 — přesně to, co jsem potřeboval. Chůze do schodů bez bolesti po 3 týdnech.
Doprava ZDARMA kurýrem (GLS). Doručení 1–2 pracovní dny.
30denní garance vrácení peněz. I po nošení.
Otázky? +420 538 890 023 · Po–Pá 08:00–15:00
Skutečná doporučení od ortopedů, podologů a rehabilitačních lékařů.
← přejeďte prstem →
Klinická studie sledovala, co se stane s chodidlem po 12 týdnech nošení klasických ortopedických vložek. Výsledek: svaly chodidla zeslábly o 17,4 %. Vložka, která neustále podpírá, svaly postupně vypíná — a oslabené svaly nedokážou chránit plantární fascii před zánětlivým přetížením. MEDICOVI funguje opačně: každý krok spouští pohyb, který svaly zapíná, místo aby je vypínal. (Protopapas & Perry, Clinical Biomechanics, 2020)
Prohlédněte si klinické studie MEDICOVIKaždá pevná vložka zátěž tlumí — Water Wave™ ji přerozděluje a svaly zapíná. Při každém kroku:
V případě nespokojenosti Vám do 30 dnů od zakoupení vrátíme peníze, i když jste vložky nosili. Žádné otázky.
Vložky na míru jsou správná volba při těžkých strukturálních deformitách. Pro 90 % běžných problémů — patní ostruha, plantární fascie, bolest kolen, práce ve stoje — vědecké důkazy ukazují: individuální tvarování nepřinese žádný užitek navíc. A pevná forma způsobuje atrofii svalů chodidla o 17,4 % za 12 týdnů. (Protopapas & Perry, 2020)
Většina zákazníků hlásí první zlepšení do 7–14 dnů. U patní ostruhy a plantární fasciitidy může adaptace trvat 4–8 týdnů. Pokud nepocítíte změnu do 30 dnů, vracíme peníze.
Ano. 30denní garance platí i na nošené vložky — bez otázek a bez formulářů. Kurýra pošleme ZDARMA a peníze vrátíme do 5 pracovních dnů.
V akci 2+1 ZDARMA máte zásobu na 24 měsíců za cenu dvou párů. Pěnové vložky z lékárny degradují za 3–6 měsíců — hydraulická membrána si zachovává své vlastnosti po celou dobu životnosti.
T40 je nejuniverzálnější — denní nošení, práce ve stoje, běžná obuv. T45 má silnější vodní kapsli pro maximální komfort při potížích s koleny, kyčlemi nebo zády. T40 volí 8 z 10 zákazníků.
V těhotenství i při cukrovce vložky pomáhají (zlepšují prokrvení a propriocepci). Při otevřených diabetických vředech nebo těžkých pooperačních stavech se vždy poraďte s lékařem.
Vrátíme Vám peníze i po 30 dnech nošení. Bez zbytečných otázek.
Nejvyšší komfort pěny Echocel® Pulse s metatarzální pelotou pro maximální úlevu kolenům, kyčlím a zádům. Dopřejte si chůzi jako v bavlnce.
Za 10 Kč denně · méně než káva
nebo T40 pro univerzální nošení →Ověřené recenze přímo od zákazníků — potvrzené nezávislou platformou Judge.me.